Warning: A non-numeric value encountered in /home/u/u0672318/www/lottapicturesfotograf.se/wp-content/themes/crowd/lib/php/main.php on line 999

Varför?

Jag har fotograferat bröllop under några år nu. Tidigare arbetade jag framför allt som pressfotograf men efter att ha fått förfrågningar om att fotografera olika bröllop så har jag börjat göra det mer och mer. Från början gjorde jag det för att det var roligt och spännande att få förfrågan. Även om det var väldigt nervöst de första gångerna . Sedan har jag fortsatt att fotografera bröllop för jag tycker om alla människor jag träffar. Det är inte bara brudparen utan tärnor, bestmen, föräldrar, far- och morföräldrar, barn och ibland barnbarn. Det sker så mycket i samband med ett bröllop och det är så mycket glädje.  Jag tycker om hur olika bröllop är. De är små och intima eller stora och flotta. Eller bara enkel ceremoni på annan ort eller hemma i trädgården. Det är roligt och vackert.

Så fotograferar för jag gillar människor, historier, glädje och bilder.

Men nu gifte jag mig själv nyligen med min allra bästa Lasse. Då fick jag ännu mer en tankeställare,  varför det är viktigt med bilderna från bröllopsdagen och framför allt vilka bilder som är viktiga. Som fotograf gillar jag verkligen att hinna med porträttbilderna och att sedan följa dagen och middagen. Och visst var det fantastiskt med bilderna från vigseln och från porträttfotograferingen.

Fast viktigaste bilderna är ju de som visar dagen, berättelsen från byn (vi gifte oss i en liten fiskeby i Kroatien), vännerna som var på plats, familjen, snapsen, pratet, skratten, talen, kramar, lyckönskningarna och till sist dansen på den stora balkonen under stjärnhimlen.

Så det kommer jag att ta med mig det när jag berättar om er dag-  att allt runt omkring betyder så mycket mer. Porträttbilderna är liksom ”bara” en del av en berättelse.

 

/google36aba7385d796318.html