Warning: A non-numeric value encountered in /home/u/u0672318/www/lottapicturesfotograf.se/wp-content/themes/crowd/lib/php/main.php on line 999

Frågor bröllopsfotograf

MassanA_LGw

Hur jag jobbar?

Jag fotograferar framförallt i miljö och inte så ofta i studio. Det blir en blandning av dokumentära bilder och mera klassiska porträtt i miljö. Om det regnar så löser vi det på plats eller så har jag hittat alternativ miljö. Jag har till och med fotograferat ett bröllop i snöblask. Allt gå om viljan finns.

Hur bokar man en fotografering?

Ring eller mejla mig! Gäller det vanliga fotograferingar så brukar det räcka med att höras per telefon. Gäller det uppdrag som bröllopsfotograf så bokar jag gärna ett möte. Allt för att ni ska få tid att ställa frågor och känna er för utan något tvång. Vill ni sedan boka mig för en bröllopsfotografering så betalas en bokningsavgift om 50% av den totala summan. Denna dras från den slutliga fakturan. ( BG 5854-2069)

Prisuppgifter

Förberedelser inför en fotografering?

Jag kommer ofta med lite tips och råd inför fotograferingen, såsom val av kläder vid porträttfotograferingar, vad du ska tänka på. Det är här min erfarenhet kommer fram och du har möjlighet att komma med hur många frågor som helst. Vid bröllopsfotograferingar så har vi ett planeringsmöte antingen via telefon eller ”live”.

Hur levereras bilderna?

Vid större fotograferingar så levereras bilderna via ”wetransfer” eller på usb minne. Mindre fotograferingar på mejl. Printar, böcker med mera skickas med posten.

Vad händer vid sjukdom?

Gäller det en porträttfotografering, familjebilder eller företagsfotograferingar så hittar vi en ny tid. Gäller det en bröllopsfotografering så försöker jag hitta en kollega som tar över, för att lösa problemet. Men det ska mycket till för att jag ska ställa in en bröllopsfotografering:-)

Hur får jag använda bilderna?

Bilder från en privat familje/porträtt/bröllopsfotografering får endast användas för privat bruk. Vid publicering i annons/facebok/socialmedia ska mitt namn anges och hänvisa gärna till hemsida www.lottapictures.com eller instagram lottapicture. Bilderna får inte ändras eller manipuleras på något sätt. Bilder får inte kopieras från hemsidan utan tillstånd.

Bilder för redaktionell användning/kommersiellt bruk och företagsfotograferingar? Kontakta mig eftersom där gäller olika beroende på användning.

 Tar du uppdrag över hela landet och på andra håll i världen?

Självklart!  Jag utgår från Malmö men jobbar gärna över hela landet eller utomlands. Ersättning för resa och boende utgår då.

Hur länge arkiverar du bilderna?

Jag arkiverar på externa hårddiskar. Familje- och bröllopsbilder arkiveras under 3 år. Så se till att ta back-up på era bilder!

Kan man beställa förstoringar och böcker genom dig?

Jag hjälper dig gärna med printar och fotoböcker! Jag har kontakt med professionella företag som tar fram fantastiska printar både i fotopapper och canvas. Detsamma gäller fotoböcker. Det blir underbara böcker både som minne och som gåvor. Priser från 800 kr för en minibok (barnmodell) och från 5,500 kr för en större flatbokmodell.

 

 

Hoppas vi hörs!

Lotta

tel 0705772165   lotta@lottapictures.com

 

 

 

 

 

/google36aba7385d796318.html