Warning: A non-numeric value encountered in /home/u/u0672318/www/lottapicturesfotograf.se/wp-content/themes/crowd/lib/php/main.php on line 999

Bröllopsfotograf

Att välja bröllopsfotograf är svårt, roligt och spännande!

Det gäller att hitta en bildstil som man gillar dvs vilka bilder tar fotografen. Hur bearbetas bilderna efteråt. Sedan ska ni hitta någon som ni gillar att ”hänga me”. Man kommer nämligen väldigt nära som fotograf och finns som en del av dagen(dagarna.  Så vad ska ni tänka på?

/
/
/
/
/

Först kanske det handlar om varför ni ska välja en professionell fotograf istället för er bästa kompis. Jag kan inte säga vem ni ska välja men jag  kan berätta om hur jag arbetar och vem jag är.

Vi börjar med varför ni ska välja en professionell bröllopsfotograf istället för ”farbror Arne eller Uncle Bob som han kallas på engelska”?   Det är inte för att jag inte tror att ”farbror Arne” inte kan ta bra bilder. Men han kanske inte är lika van vid att fotografera bröllop och vigslar.

Det kräver träning att ”vara osynlig vid vigseln”  och ändå ta bra bilder, att fånga ögonblick som aldrig kommer tillbaka. Jag försöker balansera akten att inte märkas och störa under vigseln oavsett om det är en kyrklig eller borgerlig vigsel. Att få en bra kontakt med vigselförrättare är viktigt och är det inne i en kyrka så gäller det att inte trampa någon på tårna. Samtidigt vill ni ha bilder av er och era gäster.

Med mig,  professionell bröllopsfotograf hoppas jag att ni fantastiska bilder, säkerhet i leverans och ni kan känna er trygga, slappna av och har roligt.

Är det dyrt med en bröllopsfotograf? 

Klart att det kostar lite grann. Ni hittar sidan med mina priser här. Det är dyrare än en vanlig familjefotografering/parfotografering och det beror ju på att bröllop är en ”onceinalifetime” upplevelse (för de flesta) och man kan inte säga att vi tar om bilderna helgen efter.  Även om man kan, vilket är väldigt roligt, ta så kallade ”trash the dress” bilder efter bröllopet. Då kanske man vågar lite mer än på själva bröllopsdagen. Fast tillbaka till kostnaden. Jo det kostar en slant men det är ju bilder som är en del av era minnen. En del av er nya historia tillsammans. De kommer att finnas kvar länge efteråt.. Bilderna kommer att finnas i fotoböcker, på väggen som tavlor långt efter att tårtan är uppäten och klänningen undanhängd.

Prislista

 Varför välja mig som er bröllopsfotograf?

För att få en en fotograf  med glädje, kärlek och humor?  Jag är erfaren och har erfarenheten, kunnandet och gillar bröllop. Det spelar ingen  roll om det är små bröllop med kan ske bara  ni två  eller om det är stora bröllop med många gäster.  Jag har lätt för att få er att slappna av och ha roligt. Samtidigt har jag inga problem med att ta tag i situationer, lösa problem och även finnas där för hela familjen.

Ni får vackra bilder med kärlek och glädje. Ni får även säkert något udda som jag fångade för jag gillar även humor och när det är lite tokigt eller skitigt.Ni får en engagerad bröllopsfotograf som ger energi och om ser till att ni får en rolig dag.

 

 

Kontakta mig för mer info antingen på telefon 0705 772165 eller mejl  lotta@lottapictures.com
Medlem i Svenska Fotografers Förbund  och The Wedding Photographers Association. Firman innehar F-sedel.

 

 

 

Member Seal

logo

 

 

Observera att alla bilder på bloggen är tagna av mig (om inget annat anges) och är skyddade enligt upphovsrättslagen.

Leave a reply

/google36aba7385d796318.html