Warning: A non-numeric value encountered in /home/u/u0672318/www/lottapicturesfotograf.se/wp-content/themes/crowd/lib/php/main.php on line 999

Bröllopsfotograf Ängavallen Skåne

fOTO:LOTTAPICTURES

Det ven en isande kall vind genom Malmö när jag skulle träffa Emelie och Pier för deras bröllopsfotografering. Ett vinterbröllop är modigt, tufft och helt fantastiskt när det blir rätt. Och nog blev det rätt alltid, trots den kyliga vinden och dimman som gjorde att vi inte såg kyrkan på avstånd. Ja vi såg inte så mycket mer än den närmaste omgivningen.

Men modiga och vackra Emelies glädje värmde oss alla när jag hämtade paret för de första bilderna precis vid hemmet ute i Hyllie. En byggarbetsplats förvandlades till ”first-look”bilder innan vi åkte till Ängavallens gård för fortsatt fotografering före vigseln i Södra Åkarps kyrka.

fOTO:LOTTAPICTURES

Emelie och Pier har känt varandra i sedan de gick i gymnasiet tillsammans och umgicks med samma vänner. Emelie hävdar att det var hon som hittade Pier på en gemensam fest. De har sedan varit ett par  sedan den tiden, för snart 11 år sedan förutom för ett uppehåll på ett par år när båda var ute och reste. 2010 hittade de tillbaka till varandra och har hängt ihop sedan dess. Förlovningen överraskade Pier med i samband med en roadtrip genom USA, från Los Angeles till New York City.

Galleri nedan och bildspel längst ner.

Comments

comments

Leave a reply

/google36aba7385d796318.html